Nu börjar vår webshop at bli klar klicka här för mer info

Nu börjar vår webshop at bli klar. Vi fyller på med halsband och mysbubblor vart eftersom, vi kommer även att sälja koppel med samma tyg och mösnter som halsbanden så ni får en matchande hund. Om ni saknar nått eller undrar om något hör då av er ! Ha det bra /Lena

2 tankar om “Nu börjar vår webshop at bli klar klicka här för mer info

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen till www.hundhalsband.biz här köper ni hundhalsband och hundbäddar. Avvisa

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng